Kruger Instant Lemon

Kruger Instant Lemon Sadržaj: 400 g Oblik: Instant prah / granulat Ukus: Limun Priprema: Prema slikama na proizvodu.

Kruger Instant Peach

Kruger Instant Peach Sadržaj: 400 g Oblik: Instant prah / granulat Ukus: Breskva Priprema: Prema slikama na proizvodu.

Kruger Instant Wildfruit

Kruger Instant Wildfruit Sadržaj: 400 g Oblik: Instant prah / granulat Ukus: Šumsko voće Priprema: Prema slikama na proizvodu.

Chupa Chups Mellon & Cream

Chupa Chups Mellon & Cream Sadržaj: 250 ml Ukus: Dinja i krem Glavni sastojak: Osvežavajući, bezalkoholni, gazirani napitak

Chupa Chups Strawberry & Cream

Chupa Chups Strawberry & Cream Sadržaj: 250 ml Ukus: Jagoda i krem Glavni sastojak: Osvežavajući, bezalkoholni, gazirani napitak

Prokupac Manastirka 1l

Prokupac Manastirka 1l Nakon dužeg vremena završena je privatizacija brenda Prokupac, tako da će konzumenti čuvene Stomaklije i Manastirke moći da uživaju u ovim kultnim rakijama. Balkan zone je postao ovlašćeni distributer za teritoriju Srbije.

Prokupac Manastirka 0,1

Prokupac Manastirka 0,1 Nakon dužeg vremena završena je privatizacija brenda Prokupac, tako da će konzumenti čuvene Stomaklije i Manastirke moći da uživaju u ovim kultnim rakijama. Balkan zone je postao ovlašćeni distributer za teritoriju Srbije.

Prokupac Stomaklija 1,0

Prokupac Stomaklija 1,0 Nakon dužeg vremena završena je privatizacija brenda Prokupac, tako da će konzumenti čuvene Stomaklije i Manastirke moći da uživaju u ovim kultnim rakijama. Balkan zone je postao ovlašćeni distributer za teritoriju Srbije.

Prokupac Stomaklija 0,5

Prokupac Stomaklija 0,5 Nakon dužeg vremena završena je privatizacija brenda Prokupac, tako da će konzumenti čuvene Stomaklije i Manastirke moći da uživaju u ovim kultnim rakijama. Balkan zone je postao ovlašćeni distributer za teritoriju Srbije.